Købe Asus ROG Sheath PNK Limited Edition Musemåtte på MaxGaming.dk
 

Navigere

Spar %

Asus ROG Sheath PNK Limited Edition Musemåtte

Antal: 
249 kr
Udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørMusemåtter fra Asus

ASUS ROG Sheath PNK LTD er en meget stor limited edition musemåtte optimeret til enhver type gamingmus. Musemåtten er designet til at maksimere komfort og lang levetid, da den har syede kanter, en skridsikker gummibund og en kvalitetsvævet overflade, hvor musen bevæger sig perfekt. Musemåtten er testet til at modstå ekstreme forhold, og dens 3 mm tykkelse giver brugeren en behagelig polstret overflade.

Varenummer

Vores varenummer: 14420
Producentens varenr: 90MP00K2-B0UA00

Om varemærket

ASUS Republic of Gamers, The Choice of Champions - ASUS, der stammer fra Pegasus og blev grundlagt i 1989, startede med at fremstille bundkort, og voksede siden til at blive en af verdens største producenter af elektroniske produkter i verden. De stræber efter at skabe et enkelt og lykkeligt digitalt liv for alle.

Men det var først i 2006, at ASUS grundlagde deres dedikerede spilserie Republic of Gamers, eller ROG, som vi hos MaxGaming har investeret i. Asus ROG er specielt udviklede produkter til spil med høj ydeevne og funktion som formål. Produkterne er udviklet med den nyeste teknologi til at håndtere spil på det absolut højeste niveau.

Specifikationer

Dimensioner & vægt

Tykkelse 3 mm
Bredde 900 mm
Dybde 440 mm

Egenskaber

Materiale Stof
Syede kanter Ja
Tryk Ja
Belysning No
Håndleddstøtte Nej
Farve Lyserød
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

anmeldelser

0
0 anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produkt har ingen anmeldelser.