Odin Gaming ZeroGravity 2XL AlexOtos Limited Edition Musemåtte - MaxGaming.dk
 

Navigere

Odin Gaming ZeroGravity 2XL AlexOtos Limited Edition Musemåtte

Antal: 
249 kr
Udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørMusemåtte fra Odin Gaming

Begrænset udgave
AlexOtos er en skaber, streamer og hobbyentusiast, når det kommer til alt nicshat-udstyret til dit skrivebord. Meget af hans hobby kredser om tastaturer og alle de unikke kombinationer af dele, du kan arbejde med.

For nylig har han også designet et par af sine egne musemåtter. Odin Gaming, der skaber performance-musemåtter med fantastisk glid, der holder længe, er nu endelig gået sammen for at gøre dette muligt. Nu behøver du ikke længere købe stilfulde musemåtter for at kompensere med godt glid, nu kan du få begge dele!
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 100103
Producentens varenr: Alexotos-ZG3618

Om varemærket

Musemåtter med elegance og stil fra Odin Gaming - Odin Gaming er grundlagt af spillere med en passion for spil og tilbyder et innovativt design og unikke produkter. Uanset om du er en erfaren professionel spiller eller lige er begyndt at game, er Odin Gaming produkter velegnede til dig, de er lavet til at passe alle.

Odin Gaming arbejder tæt sammen med sine brugere via forskellige samfund for altid at vide, hvad der skal forbedres til det næste produkt. Deres mål er at producere det mest innovative pc-tilbehør, der er klar til gaming på elite-niveau, men tilgængeligt for alle spillere og entusiaster over hele verden.

Specifikationer

Dimensioner & vægt

Tykkelse 4 mm
Bredde 914 mm
Dybde 457 mm

Egenskaber

Materiale Stof
Syede kanter Ja
Tryk Ja
Belysning No
Håndleddstøtte Nej
Farve Lyserød
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

anmeldelser

5
1 anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Alle anmeldelser

Chiefen. 2020-10-29

En af de bedste og smukkeste musemåtter jeg har haft/har! Perfekt glid og perfekt størrelse! FRA. nu er musemåtten en del af min dekoration!

En av de Bästa och Snyggaste musmattor jag haft/har! Perfekt glid och perfekt storlek! FROM. nu är Musmattan en del av min dekoration!

Teksten til denne anmeldelse er blevet automatisk oversat af Google Translate
Klik her for at se oversat tekst Klik her for at se den originale tekst
Var denne anmeldelse nyttig?
0 synes at denne anmeldelse var nyttig
Du skal være logget ind for at stemme.
Vis mere Vis mindre