Razer Blade 14 RTX 4070 Ryzen 9 32GB 1TB 240Hz - MaxGaming.dk

Navigere

Razer Blade 14" RTX 4070 Ryzen 9 32GB 1TB 240Hz

Farve:
Sort
Hvid
 
26495 kr

Læg i indkøbsvognen
Bestillingsvare. 1-2 uger.
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

Nyheder fra Razer

Razer Blade 14" gaming laptop er det ultimative valg for gaming-entusiaster, der stræber efter enestående ydeevne. Med det kraftfulde RTX 4070-grafikkort kan du nyde fremragende visuelle oplevelser med realistisk detaljerede spilverdener. Den hurtige Ryzen 9-processor giver dig jævn og responsiv spilydelse, mens 32 GB DDR5 RAM muliggør problemfri multitasking til at håndtere selv de mest krævende opgaver.

For optimal opbevaring af dine spil og filer er enheden udstyret med en rummelig 1TB SSD, som ikke kun giver masser af plads, men også hurtige indlæsningstider for en forbedret brugeroplevelse. Dens imponerende 240Hz-skærm leverer en utrolig spiloplevelse ved at vise ultraglatte billedbevægelser og skarpe detaljer, hvilket tager dit spil til et nyt niveau af realisme.

Du skal ikke bekymre dig om tilslutningsmuligheder, 2 USB- og Type-C-porte med strømforsyning og HDMI-port er tilgængelige for problemfri tilslutning og effektiv strømforsyning. Portene understøtter højhastigheds datatransmission og videooutput, hvilket forbedrer brugeroplevelsen. Med disse porte kan du nemt tilslutte en række forskellige enheder.

Med denne unikke kombination af imponerende specifikationer tager Razer Blade 14" gaming laptop din gaming til et helt nyt niveau. Med sin kraftfulde processor og avancerede grafikkort kan du udforske spilverdener med enestående kvalitet og ydeevne, hvilket giver dig en utrolig oplevelse hver gang tid du spiller!
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 30800
Producentens varenr: RZ09-05081ND3-R3N1

Om varemærket

Razer - Den trehovedede slange, den grønne farve eller Chroma-belysningen er noget, som næsten alle gamere genkender. Razer er et af de mest kendte mærker inden for gaming, og det forstår man. Den lange historie med innovative produkter, der har løftet branchen og vundet utallige priser gennem årene, beviser gang på gang, hvorfor mærket ligger i toppen.

Razer har et af de bredeste udvalg af gaming-produkter i verden med næsten mindst et produkt i hvert segment. Med deres store maskineri har de mulighed for at undersøge, udvikle og producere produkter i fremragende kvalitet. Hvis du leder efter et produkt, der ikke skuffer, når det gælder, så er Razer noget for dig.

Specifikationer

Andre oplysninger

Operativsystem Windows 11 Home
Webcam Ja

Batteri

Batteriernes levetid 10 h

Dimensioner & vægt

Bredde 310.7 mm
Dybde 228 mm
Højde 17.99 mm
Vægt 1840 g

Egenskaber

Skærmstørrelse 14"
Opdateringshastighed 240 Hz
Opløsning 2560 x 1600
Billedformat 16:10
Responstid 3 ms
Panel type IPS
Lysstyrke 500 cd/m²
Farve Sort

Forbindelse

HDMI Ja, 1
USB-C 3.2, Ja, 2, USB 4
USB Ja, 2

Garanti

Garanti 1 års garanti

Grafikkort

GPU-producent Nvidia
Grafikkort RTX 4070
GPU-frekvens 2175 MHz
GPU-hukommelse 8 GB

Harddisk

Harddisk type SSD
Diskstørrelse 1 TB

Intern hukommelse

RAM-hukommelse 32 GB
Hukommelsestype DDR5 (5600 MHz)

Processor

Processor producent AMD
Processor type Ryzen 9
Processor nummer 8945HS
Processor hastighed 4 GHz, 5.2 GHz
Antal kerner 8 st
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig