Hori Battle Pad Zelda til Nintendo Switch - MaxGaming.dk
 

Navigere

Hori Battle Pad Zelda til Nintendo Switch

Farve:
Rød
Sort
Antal: 
214 kr
Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

KonsolNintendoSwitch TilbehørKontroller fra Hori

  • GameCube-stil kabelforbundne USB-controllere
  • Anti-snapback analoge håndtag, Tekstureret greb, Turbo
  • Zelda designs og farver
  • Officielt licenseret af Nintendo
Ny udfordrer nærmer sig! HORI tager old school tilbage med Nintendo Switch Battle Pad. GameCube-stil konturer med en traditionel C-stick vil føles som hjemme i hånden på enhver Smash Bros.-veteran, men Battle pads ekstra funktioner adskiller sig fra pakken. Anti-snapback teknologi til at øge håndtagets præcision og hurtig handling digital L / R & ZL / ZR for hyperresponshastighed og teksturerede greb for at holde Battle Pad godt på plads-selv i de travleste kampe. Udskift L / R & og ZR / ZL funktioner for at spille som du vil, eller være klar til vilde turbo funktioner. Kabelforbundne USB -controllere med 3 meter kabel. Officielt licenseret af Nintendo.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 13198
Producentens varenr: NSW-108U

Om varemærket

Populært konsol tilbehør fra Hori - Hori blev grundlagt allerede i 1983 og var en af de første tredjeparts tilbehørsproducenter i verden og har siden været en af de førende producenter af tilbehør i Japan. I løbet af deres tid har de været pionerer inden for udvikling af nye koncepter og samtidig gjort spil mere tilgængeligt og sjovt for alle.

Hori er en af de største producenter af perifere enheder til Nintendo, Sony og Microsoft i Japan og har gennem sine mange år i branchen skabt et bredt sortiment. Trods deres brede sortiment så holder Hori-produkterne stadig, og de er fremstillet med omtanke og i høj kvalitet.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Sort

Garanti

Garanti 2 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

Anmeldelser

5
1 Anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Alle anmeldelser

Andreas Wahlgren. 2019-02-10

Var denne anmeldelse nyttig?
0 synes at denne anmeldelse var nyttig
Du skal være logget ind for at stemme.
Vis mere Vis mindre