Købe Hori Switch Split Pad Pro Controller Sort på MaxGaming.dk
 

Navigere

22
Spar 22%

Switch Split Pad Pro Controller Sort

Farve:
Blå
Rød
Sort
Antal: 
509 kr / 395 kr
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

KonsolNintendoSwitch TilbehørKontroller fra Hori

Med denne Nintendo-godkendte Hori Mini Split Pad Pro Mini controller har du et styks ideelt tilbehør til en Nintendo Switch til en ung gamer. Controlleren er forsynet med alle de vigtigste knapper, styreknapper samt den praktiske D-pad og et stort, praktiske greb. Takket være Plug-&-Play kompatibiliteten kan du springe direkte ind i dit spil og udnytte muligheden for at indstille controllerens triggers på bagsiden samt turbofunktion.

Varenummer

Vores varenummer: 1000031
Producentens varenr: NSW-298U

Om varemærket

Populært konsol tilbehør fra Hori - Hori blev grundlagt allerede i 1983 og var en af de første tredjeparts tilbehørsproducenter i verden og har siden været en af de førende producenter af tilbehør i Japan. I løbet af deres tid har de været pionerer inden for udvikling af nye koncepter og samtidig gjort spil mere tilgængeligt og sjovt for alle.

Hori er en af de største producenter af perifere enheder til Nintendo, Sony og Microsoft i Japan og har gennem sine mange år i branchen skabt et bredt sortiment. Trods deres brede sortiment så holder Hori-produkterne stadig, og de er fremstillet med omtanke og i høj kvalitet.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Sort

Garanti

Garanti 1 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

anmeldelser

0
0 anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produkt har ingen anmeldelser.