Razer DeathAdder V2 Pro Trådløs Gaming Mus - MaxGaming.dk

Navigere

27
Spar 27%

Razer DeathAdder V2 Pro Trådløs Gaming Mus

 
989 kr / 725 kr

Udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

Supergrip Un-Cut Sheet - DIY Grips
Supergrip Un-Cut Sheet - DIY Grips
Grips til Gaming mus
99 kr
Køb
Info
Vis mere

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørComputermus & TilbehørGaming musTrådløse fra Razer

Med over 10 millioner solgte DeathAdders går en af de mest succesrige gaming-mus nogensinde ind i sin næste udvikling - indvarsler en ny æra med uovertruffen trådløs ergonomi. Drevet af ultrahurtig Razer HyperSpeed Wireless for total bevægelsesfrihed og en forbedret form for bedre håndtering og komfort.

Konstrueret til at overgå enhver trådløs teknologi, dens lave latency leverer højhastighedstransmission til at registrere swipes og klik med det samme. Den er også meget tilpasselig, i stand til at skifte problemfrit mellem frekvenser for at opretholde maksimal stabilitet, hvilket giver dig friheden til at køre på dit bedste.

I overensstemmelse med dens bedste ergonomiske form, har vi yderligere forfinet den for øget komfort og håndtering, så du kan nyde det højeste niveau af præstationer, når du kører racerløb.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 17058
Producentens varenr: RZ01-03350100-R3G1

Om varemærket

Razer - Den trehovedede slange, den grønne farve eller Chroma-belysningen er noget, som næsten alle gamere genkender. Razer er et af de mest kendte mærker inden for gaming, og det forstår man. Den lange historie med innovative produkter, der har løftet branchen og vundet utallige priser gennem årene, beviser gang på gang, hvorfor mærket ligger i toppen.

Razer har et af de bredeste udvalg af gaming-produkter i verden med næsten mindst et produkt i hvert segment. Med deres store maskineri har de mulighed for at undersøge, udvikle og producere produkter i fremragende kvalitet. Hvis du leder efter et produkt, der ikke skuffer, når det gælder, så er Razer noget for dig.

Specifikationer

Andre oplysninger

Justerbar vægt Nej

Batteri

Batteriernes levetid 100h h

Dimensioner & vægt

Kabellængde 1.8 m
Bredde 61.7 mm
Dybde 127 mm
Højde 42.7 mm
Vægt 88 g

Egenskaber

DPI 20000 dpi
Maks. acceleration 50 G
Antal knapper 7
Ambidextrous Nej
Belysning Ja, RGB
Scrollehjul Ja
Farve Sort

Forbindelse

Forbindelse 2.4GHz, Bluetooth, USB
Trådløs Ja

Garanti

Garanti 2 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig