Natec Bumblebee Hvid 2.0 USB Hub 4 Ports - MaxGaming.dk

Navigere

Natec Bumblebee Hvid 2.0 USB Hub 4 Ports

Farve:
Hvid
Sort
 
39 kr

Udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

Kabelbox skjuler - Hvid
Kabelbox skjuler - Hvid
Kabelsortering
69 kr (119 kr)
Køb
Info
Vis mere

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørComputerkabler & adaptereUSB Hub fra Natec

BÆRBAR USB KAPACITET
Natec Bumblebee USB Hub har 4 USB-indgange. Nu kan alle vores enheder forbindes til en HUB, takket være hvilken vi gemmer poster på computeren, og vi har gratis adgang til tilsluttede enheder.

KOMPAKT DESIGN
Takket være sin form er Bumblebee perfekt til ethvert skrivebord. Ydeevnens æstetik er på et meget højt niveau. Det vil bestemt se godt ud på ethvert skrivebord.

RULLEKABEL
Natec Bumblebee har en udtrækkelig ledning, der bliver vores trofaste følgesvend på farten. Den fylder ikke meget i vores taske og er klar til at blive tilsluttet efter kablet er rullet ud.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 13716
Producentens varenr: NHU-1331

Om varemærket

Naturligt født teknologi fra Natec - Producenten af computertilbehør og forbrugerelektronik ønsker, at deres produkter har en positiv indvirkning på deres brugere. Deres fokus er på at levere tilbehør med avanceret teknologi, der imødekommer brugernes forventninger og gør deres hverdag lettere.

Hos os finder du elektronisk tilbehør fra NATEC, som gør hverdagen lidt lettere. Det kan være så simpelt som forskellige USB-hubs eller universelle opladere til bærbare computere. Alle produkter fra NATEC er produceret med kunden i hovedfokus, så du som bruger bliver tilfreds.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Hvid
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig