Købe Razer Mouse Bungee v2 Sort på MaxGaming.dk
 

Navigere

Razer Mouse Bungee v2 Sort

Antal: 
178 kr
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørComputermus & TilbehørMouse Bungee fra Razer

Spiller du med en mus med gevind, er det nemt at blive forstyrret af musesnoren. Med Razer Mouse Bungee v2 slipper du for rod og kan i stedet fokusere mere på dit spil.
Træk museledningen gennem den hævede arm på Mouse Bungee v2 og opdag følelsen af at kunne feje frit hen over musemåtten.

- Trækfri kabelstyring (op til 3,2 mm)
- Fjederarm i rustfrit stål
Vægtet base for stabilitet
- Skridsikkert materiale nedenunder

Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 12933
Producentens varenr: RC21-01210100-R3M1

Om varemærket

Razer - Den trehovedede slange, den grønne farve eller Chroma-belysningen er noget, som næsten alle gamere genkender. Razer er et af de mest kendte mærker inden for gaming, og det forstår man. Den lange historie med innovative produkter, der har løftet branchen og vundet utallige priser gennem årene, beviser gang på gang, hvorfor mærket ligger i toppen.

Razer har et af de bredeste udvalg af gaming-produkter i verden med næsten mindst et produkt i hvert segment. Med deres store maskineri har de mulighed for at undersøge, udvikle og producere produkter i fremragende kvalitet. Hvis du leder efter et produkt, der ikke skuffer, når det gælder, så er Razer noget for dig.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Sort
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

anmeldelser

0
0 anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produkt har ingen anmeldelser.