Hori Nintendo Switch Fighting Commander - MaxGaming.dk

Navigere

Spar %

Hori Nintendo Switch Fighting Commander

Antal: 
319 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

Varmepose - Håndvarmer
Varmepose - Håndvarmer
Øvrigt tilbehør
39 kr
Køb
Info
Gamepad Carrying Case - Etui til kontrol
33 kr (66 kr)
Køb
Info
Vis mere

Produktbeskrivelse

KonsolNintendoSwitch TilbehørKontroller fra Hori

Fighting Commander fra Hori er den ultimative controller til 2D Fighting Games og fungerer også godt på mange andre 2D-softwaretitler. Betjeningen har et layout med seks knapper, store knapper, forbedret ergonomi og højkvalitetskonstruktion. Du kan tildele funktioner til knapperne for at indstille det ønskede layout og funktion. Skift D-Pad for at fungere som D-Pad, venstre analog håndtag eller højre analog håndtag. Et 3 meter langt kabel er tilstrækkeligt til de fleste spilmiljøer, og den kablede forbindelse garanterer hurtig og præcis respons. Også kompatibel med PC. Officielt licenseret af Nintendo.

- Officielt licenseret af Nintendo
- Designet til 2D-kampspil med 6-knaps layout
- Kompatibel med Nintendo-switche og PC-Custom input-indstillinger
Kablet styreenhed for hurtig respons
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 100098
Producentens varenr: NSW-244U

Om varemærket

Populært konsol tilbehør fra Hori - Hori blev grundlagt allerede i 1983 og var en af de første tredjeparts tilbehørsproducenter i verden og har siden været en af de førende producenter af tilbehør i Japan. I løbet af deres tid har de været pionerer inden for udvikling af nye koncepter og samtidig gjort spil mere tilgængeligt og sjovt for alle.

Hori er en af de største producenter af perifere enheder til Nintendo, Sony og Microsoft i Japan og har gennem sine mange år i branchen skabt et bredt sortiment. Trods deres brede sortiment så holder Hori-produkterne stadig, og de er fremstillet med omtanke og i høj kvalitet.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Grå

Garanti

Garanti 2 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig