D-Link DGS-105 Switch - MaxGaming.dk
 

Navigere

Spar %

D-Link DGS-105 Switch

Antal: 
165 kr
Udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørRouter & netværkNetværksswitch fra D-Link

Switch designet til høj ydeevne og lang holdbarhed. Metalhuset hjælper med at beskytte mod stød, samtidig med at det hjælper med at holde de indvendige komponenter kølige. Tydelige LED'er viser status og hastighed for hver port. Kontakten leveres med et sæt til vægmontering og har en Kensington-lås. Switchen har 5 x 10/100/1000 porte. 16 Gbps hastighed og 128 kB bufferstørrelse.

Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 12815
Producentens varenr: DGS-105/E

Om varemærket

D-Link blev grundlagt i 1986, dengang med navnet Datex Systems Inc. Når man tænker på netværk i hjemmet eller kontormiljø, er der nok mange, som tænker på D-Link. De er blevet rost som en af verdens bedste it-virksomheder mange gange.

Hvis du leder efter en pålidelig router, så du kan spille og streame kontinuerligt, anbefaler vi, at du tjekker en D-link router eller netværksswitch. D-Link har været i front, når det gælder netværk som leverer den bedste og mest friktionsfri teknologi.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Sort
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

Anmeldelser

0
0 Anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produkt har ingen anmeldelser.