D-Link DGS-108 Switch - MaxGaming.dk
 

Navigere

Spar %

D-Link DGS-108 Switch

Antal: 
275 kr
Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørRouter & netværkNetværksswitch fra D-Link

D-Links DGS-108 Gigabit Ethernet-switch tilbyder en omkostningseffektiv måde for SOHO og SMB at skabe et lille netværk og forbinde computere, trådløse adgangspunkter, IP-kameraer, netværksprintere og andre Ethernet-enheder hurtigt og nemt uden komplicerede konfigurationer. Denne switch kommer med 8 Gigabit Ethernet-porte med en automatisk registreringsfunktion til at registrere den maksimale hastighed på tilsluttede enheder, så du kan køre dit netværk med den bedst mulige ydeevne. Det ventilatorløse design gør DGS-108 helt stille, perfekt til kontorer, biblioteker eller mødelokaler.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 14663
Producentens varenr: DGS-108/E

Om varemærket

D-Link blev grundlagt i 1986, dengang med navnet Datex Systems Inc. Når man tænker på netværk i hjemmet eller kontormiljø, er der nok mange, som tænker på D-Link. De er blevet rost som en af verdens bedste it-virksomheder mange gange.

Hvis du leder efter en pålidelig router, så du kan spille og streame kontinuerligt, anbefaler vi, at du tjekker en D-link router eller netværksswitch. D-Link har været i front, når det gælder netværk som leverer den bedste og mest friktionsfri teknologi.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Sort
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

Anmeldelser

0
0 Anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produkt har ingen anmeldelser.